Verhuur

In het ACEC gebouw zijn verschillende ruimtes beschikbaar voor diverse doeleinden. Denk hierbij aan trainingen, workshops of cursussen, maar ook aan presentaties, seminars of evenementen. Zowel voor kleine(re) gezelschappen als groepen tot circa 250 personen. Uniek is onze inspirerende, toegankelijke expositieruimte met maandelijks wisselende tentoonstellingen.

Vanuit ons eigen ACEC Café combineren wij bij bijeenkomsten gemakkelijk met een (onbeperkt) koffie/thee buffet of een gezellige borrel met lekkere borrelhapjes. Beroemd zijn onze lunch- en dinerbuffetten, maar natuurlijk is dit ook naar eigen inzicht in te vullen.

Onze ervaren eventmanager denkt graag met u mee om uw bijeenkomst tot een succes te maken. Informeer naar de mogelijkheden via verhuur@acecgebouw.nl.

Ben u op zoek naar vaste werkruimte? Dan zijn er op de  drie bovenverdiepingen van het pand bedrijfsruimten te huur. Wij richten ons bij de verhuur van deze ruimten op de creatieve industrie. Er zijn ruimten te huur vanaf 39 m2.