ACEC Informatie

Het ACECgebouw is een bedrijfsverzamelgebouw met een professionele expositieruimte annex cultureel centrum. Op de bovenste 3 verdiepingen zijn bedrijven uit de creatieve sector gevestigd en werkruimten te huren.

Het expositiebeleid is een reflectie van de huidige beeldcultuur en bestrijkt zowel de beeldende kunst, vormgeving, fotografie, architectuur en vormgeving. Kortom alle professionele vormen van beeldtaal.

Het ACECgebouw ligt midden in het centrum van Apeldoorn, het zogenaamde cultuurkwartier. Alle stedelijke voorzieningen zijn hier op loopafstand te vinden. Tevens parkeergelegenheid en gratis bewaakte fietsenstalling

Bij de activiteiten staan het ontlokken van inspirerende discussies, creativiteit, bottom-up initiatieven en innovatie centraal. Het ACECgebouw biedt een platform waar vele partijen, rondom de creatieve industrie, stedelijke ontwikkeling, architectuur, landschap, kunst en politiek hun activiteiten laten plaats vinden.
Hiermee willen wij de stedelijke denkkracht versterken.
Inmiddels hebben vele organisaties op dit terrein ACEC als thuisbasis voor hun activiteiten gekozen.
Wij nemen een centrale rol in de stad als het gaat om bijeenkomsten, debatten, lezingen, discussies en workshops die alle een raakvlak hebben met creatie en innovatie.

De ACEC expositie ruimte is ook te huur, voor vergaderingen, workhops en feestelijke bijeenkomsten.

We zijn een ”leeg” gebouw dat zichzelf steeds opnieuw moet vullen.

acec 03 (640x426)