App-symbool Storywalk

Download de Storywalk-app om deze audiotour te wandelen.

Heb je de app al? Ga naar ACEC en scan de QR-code bij het startpunt.

  

Rondje Cultuurkwartier

Audiotour - 45 minuten

Ontdek de kunst rondom ACEC in Rondje Cultuurkwartier.

Meedogenloze krakers, vrijgevige zeehelden en geslepen kunstenaars; ontdek hun verhalen tijdens het Rondje Cultuurkwartier. Deze audiotour neemt je mee buiten de muren van het ACEC waar je in een wandeling van 45 minuten meer dan 10 indrukwekkende kunstwerken vindt.

Kunstwerken langs de route

In deze tour neemt de Apeldoornse kunstenaar Jasper van der Graaf je mee langs kunst in de openbare ruimte en vertelt de verhalen achter de werken; wie maakte het, waarom staat het hier, maar ook opvallende weetjes die je een nieuwe kijk geven op kunstwerken die je misschien wel dagelijks ziet.

Ontdek werken van Ossip Zadkine, Erzsébet Baerveldt en 12 andere kunstenaars in deze audiotour die mogelijk wordt gemaakt door Storywalk. De Storywalk-app brengt je verhalen die je bewegen, letterlijk en figuurlijk. Het mooie aan deze expositie is dat hij niet aan onze openingstijden gebonden is, maar op elk moment van de dag gelopen kan worden. Wordt wakker met deze meeslepende tour of loop hem net voor het slapen gaan. Ontdek de kunst wanneer jij wilt.

Download de Storywalk app in de Apple App Store, of via Google Play, kom naar ACEC om het beginpunt te scannen en geniet van een Rondje Cultuurkwartier. Ga naar de ingang van ACEC, Roggestraat 44 en scan de QR code.