Sunday Assembly Apeldoorn

zondag 29 maart 2015, 11:00 - 13:00 uur

 

• Thema: Als het kwaad goede mensen treft”
Amaro Borges zal vertellen over zijn leven, waarin hij ook de duistere hoeken van onze samenleving heeft gezien. Hoe is hij daar terecht gekomen, hoe mee omgegaan en wat heeft het hem gebracht? Wie is hij nu?
Een verhaal waarin Leef Beter, Help Vaker en Verwonder Meer letterlijk handen en voeten krijgt.
• Gastspreker: Amaro Borges
Dagelijks bezig als jongerenwerker, studerend in Zwolle en op de bres voor jongeren die dreigen in de criminaliteit te belanden.
• De muziek zal worden verzorgd worden door Marq van Mazijk.
• Toegang: Zowel de entree als de koffie met cake naderhand zijn gratis!
• Ook kinderen zijn van harte welkom! Voor hun zal er een gezellige activiteit verzorgd worden tijdens de Assembly.
• Na de Assembly is om 13.00 uur de mogelijkheid om samen soep eten voor wie wil. Kosten daarvoor zijn €5.- p.p.

Ben je op zoek naar inspiratie, verbondenheid, nieuwe geluiden en ontmoeting……Kom dan naar de Sunday Assembly om het leven met elkaar te beschouwen.

Sunday Assembly is een seculiere, maandelijkse bijeenkomst waarin mens en natuur centraal staan en waar het leven wordt gevierd ( = delen)
Het motto is: Leef Beter, Help Vaker en Verwonder Meer.
Iedereen welkom is en we gaan op zoek naar wat ons verbindt in plaats van datgene wat ons scheidt. De bijeenkomst vindt plaats op elke laatste zondag van de maand.
Elke bijeenkomst heeft een thema met een enthousiaste spreker die hier iets over kan vertellen. Daarnaast worden er enkele populaire nummers gespeeld en gezongen en is er ruimte voor ontmoeting.

Sinds 28 sept. zijn er in Nederland 4 nieuwe Assemblies van start gegaan, één daarvan is Apeldoorn. In de hele wereld zijn er dan bijna 80 zoals in Hong Kong, Brisbane, New York, Silicon Valley, Berlijn, Brussel enz. enz.

sunday